Over ons

Wij zijn Patrick en Mareille, al bijna 25 jaar samen en sinds 2011 trotse eigenaren van onze eigen onderneming Fizzi! Patrick is voormalig chef-kok. Hij heeft bij meerdere restaurants gewerkt waaronder sterrenrestaurant Vreugd en Rust in Voorburg. Hij is een echte workaholic met heel veel passie voor het kook vak en voor lekker eten. Patrick is dan ook altijd in een van onze winkels aanwezig. Maar eerst is hij iedere ochtend te vinden op de visafslag in Scheveningen. Daar selecteert hij zelf de mooiste vis, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden.

Mareille is in meerdere branches werkzaam geweest, waaronder detailhandel, bankwezen, diergeneeskunde, maar het ondernemerschap bleef trekken. Ze vindt vooral de omgang met mensen een super leuk onderdeel van haar werk. Mareille combineert het werken in de winkels met de administratie van de winkels.

Samen zijn we een heel sterk team en niet bang om aan te pakken. Vastbesloten om van fizzi een groot succes te maken! We weten inmiddels hoe fantastisch ondernemen kan zijn, maar ook dat het hard werken is en je over doorzettings- én incasseringsvermogen moet beschikken.

Wat ooit begon als een droom is inmiddels werkelijkheid geworden. En wie weet wat de toekomst brengt!

Gezond

Het gezegde “Zo gezond als een vis” bestaat niet voor niets, want vis bevat veel vitamines, mineralen, eiwit, ijzer en gezonde vetten. Vis hoort daarom thuis in een gezond voedingspatroon. De Gezondheidsraad adviseert daarom minimaal 1x per week vis te eten voor de benodigde vitamines, mineralen en vetten. Meer eten mag en kan natuurlijk altijd, want vis is naast gezond natuurlijk heel erg lekker!

Vorige
Volgende